Coachella 2012

 

 

dinsdag 27 januari 2004

Bericht van de Strangeberry Chairman

strangeberry.jpg Onder de kop TiVo Buys Super Secret Strangeberry schreef übernerd-site Slashdot gisteren over de aankoop door Tivo van het bedrijf van Arthur van Hoff, met daarin een link naar een eerder artikel van dit kladblog, vergezeld van de oproep 'Anybody got anymore ideas on what this could be?' De gevolgen waren 250 reacties op Slashdot, bijna drie Gigabyte aan dataverkeer binnen een halve dag op dit kladblog en een reeks verwarde Amerikanen ('ooga booga') in de reactiepanelen op deze site. Nadat een behulpzame Nederlandse Slashdot-bezoeker postings van dit blog had vertaald in het Engels kwam er iets meer richting in de discussies op Slashdot, maar niet nadat eerst een paar vertaalsites de meest fabuleuze proza hadden gegenereerd uit artikelen van dit blog, en die op Slashdot waren gepost. Een bloemlezing:
- 'Near the beursgang with Mary scooter Dutch oppertechneut Arthur with Hoff.'
- 'yet sooner work together towards Sun and Mary, wax yonder between they one volume sping up what by the relative province more than projecting wax.'

Hetgeen iemand de volgende verzuchting ontlokte: 'I geloof dat I like those translators you have gebruikt. Grote chance that no hond er one reet van understands.' Inmiddels is het artikel van 10 november over de 'kastjes onder de radar' ververst met een uitleg in het Engels.

Eerder op dit kladblog over Van Hoff en Strangeberry:

 • Neerlands trots in Silicon Valley

 • Kastjes onder de radar (ofwel: boxes under the radar)

 • Tivo koopt Strangeberry

 • Chief Smartberry sells Strangeberry (van mijn fotoblog inclusief uitleg hoe op te klimmen tot chairman van Strangeberry.)
 • 4:22 uur | rubriek: Technologie | Reactie(s) (91)


  dinsdag 27 januari 2004

  eBay koopt Duitse autosite voor $152 miljoen

  mobile.jpgeBay kijkt steeds verder dan alleen veilingen. Als Mobile.de $152 miljoen waard is, wat zou eBay dan bieden voor Marktplaats.nl en de internationale pendant van de mannen uit Emmeloord, intoko? Overigens aardig dat Mobile op de dag dat de overname door eBay bekend werd, als speciale aanbiedingen op de homepage voor Rolls Royce had gekozen...

  2:04 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (171)


  « 26 januari 2004 30 januari 2004 »