Coachella 2012

 

 

vrijdag 5 maart 2004

Links van de dag - 5 maart

neil-young.jpg

 • Neil Young is lekker intermediaal bezig
  De krakende Canadese anti-falsetto is eerlijk genoeg om toe te geven waarom hij op het Net zo actief is: "I don't have mainstream radio to count on anymore - they won't play my stuff."
 • Een andere veteraan stopt ermee
  Niet helemaal, want hoewel Michael Dell opstapt als CEO van Dell blijft hij wel lid van de directie. Dell is met zijn negentien jaar aan de top de langst zittende CEO in de computerindustrie. En hij is toch pas 38, de leeftijd waarop je als hippe hipo in de meeste Nederlandse bedrijven nog altijd de tas van de baas draagt.
 • "I am woman, hear me blog"
  Nederland heeft de dames van Gemm, maar New York telt zoveel vrouwelijke loggers dat de New York Daily News een overzicht heeft gemaakt van de meest opvallende blogbabes. Leer wijsheden als "Never date a man who tells you he 'understands' periods. He will also eat tofu and avoid deodorant."

 • Richting de dollar per klikje
  'In his most recent research note, Piper analyst Safa Rashtchy says based on conversations with advertisers and industry executives, the average "click charge" (or cost per click - CPC) could double from where it is now, at about .45 cents.' Voor veel sites die nu niet veel verdienen aan de traditionele banners en buttons op CPM-basis, zou het dan interessant worden om meer CPC-mogelijkheden te bieden. Netto CPM's in Nederland gieren vooral bij merkloze sites omlaag richting de 5 Euro. Dus bij een click through van 0.5% (bij relevante CPC-advertenties mogelijk) en een premie per klik richting een Euro, worden CPC-varianten lucratiever. Vooral omdat vrijwel geen site boven de 50% verkochte reclamevoorraad komt.
 • Jerry Colonna blogt
  Voormalig venture capitalist Jerry Colonna, bekend van zijn investering in Geocities, is een weblog gestart dat vooral zijn leven in New York documenteert. Gezien zijn verleden mag worden verwacht dat ook zijn zakelijke activiteiten aan bod komen.

 • 3:26 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (197)


  « 4 maart 2004 8 maart 2004 »