Coachella 2012

 

 

maandag 22 maart 2004

Links van de dag - 22 en 23 maart

 • Technorati geheel vernieuwd
  De meest interessante site in blogland heeft een nieuw jasje en een aantal verbeteringen, maar blijft even ondefinieerbaar als voorheen. Via mail melden de mannen achter Technorati een stap dichter te zijn gekomen bij het realiseren van hun ambitie: 'think Google News with intelligence.'
 • De offshoring c.q. outsourcing nieuwssite
  Deze overzichtssite dankt zijn bestaansrecht aan het eindeloze geschrijf over offshoring, in goed Nederlands outsourcing genoemd. De laatste dagen schreef venture capitalist Ed Sim over dit andere heikele punt in de Amerikaanse verkiezingen en ex-vc Jerry Colonna reageerde. De Volkskrant had zaterdag een interessant artikel, want als een onderwerp scoort in de Amerikaanse media is het een kwestie van tijd voordat er een Nederlandse journalist achteraan slentert. Zelfs als Google de definitie van het begrip offshoring nog niet erkent.
 • Fortune waarschuwt mediabedrijven voor het gevaar van Google
  'The search company's model, in which advertisers only pay for success, should make other media companies nervous.' Opvallend dat het aantal Nederlandse sites dat gebruik maakt van Ad Sense of de Overture-variant content match nog gering is, terwijl zelfs een vc als Fred Wilson er druk mee experimenteert op zijn weblog.
 • VH-1 koppelt weblog aan tv-programma
  Lof van Fast Company voor dit weblog van VH-1, het zusterstation van MTV dat mikt op de oudere jongere.

 • Six Apart vindt Europese distributeur
  Het moederbedrijf van Typepad en Movable Type (de software waarop ook dit Kladblog draait) wordt in Europa vertegenwoordigd door het Franse Ublog. Bronnen rond Six Apart melden dat een Nederlandstalige versie van Typepad binnen enkele weken beschikbaar is. Typepad telt op dit moment 20.000 weblogs, waarvoor de makers een maandelijkse abonnementsprijs betalen.
 • Ontevreden accountant klaagt iedereen aan
  Als je niet tevreden bent met de resultaten die Google toont als je zoekt op je eigen naam, ook wel egosurfen genoemd, dan klaag je uiteraard niet alleen Google, maar ook AOL Time Warner en Yahoo! aan.

  cuban.jpg

 • Mark Cuban antwoordt met zijn weblog
  Intrigerend antwoord van miljardair Mark Cuban:
  Q: Should all CEOs do their own blogs?
  A: Probably not.

  Cuban werd rijk met de verkoop van Broadcast.com aan Yahoo en spendeert sindsdien zijn dagen met het beledigen van scheidsrechters als eigenaar van het basketbalteam de Dallas Mavericks. Hij startte zijn weblog om de sportpers te kunnen omzeilen, maar plugt en passant wel zijn nieuwe tv-show The Benefactor, waarmee Cuban probeert de populaire tv-show The Apprentice van Donald Trump te overtroeven door een onbekende een miljoen dollar te schenken.

  gehry.jpg

 • Andere excentrieke miljardair doet leuk met muziek
  Mede-oprichter van Microsoft Paul Allen is eindelijk klaar met zijn door niemand minder dan Frank Gehry ontworpen altaar voor Jimi Hendrix. "Why? In Allen's case, I suspect there are two answers - because he can, and because of an enduring love for rock music that he believes is deserving of both public adoration and exploration."
 • Tip: verlies als hitsige beroemdheid niet je Blackberry
  Zoals Courtney Love deed en nu weet de wereld wat je nooit wilt horen van een weduwe: "You are the best in all ways, especially in the sack, between Ed Norton and Kurt Cobain."
 • 22:38 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (180)


  « 20 maart 2004 25 maart 2004 »