Coachella 2012

 

 

zaterdag 27 maart 2004

Links van de dag

yahooracing.jpg

 • Telefoonracen op Times Square
  Kijk midden in New York naar de grote videoschermen, bel een telefoonnummer en vervolgens is het 'press 2 to speed up and 8 to slow down.'
 • Utrechts Nieuwsblad censureert Kelder
  'De monarchie als 'eventí moet vooral behouden blijven, maar dan bij voorkeur als entertainmentpoot van Endemol', oreerde de hoofdredacteur van Quote bij het overlijden van de geliefde echtgenote van die " target="_blank">andere dierenliefhebber met een voorkeur voor Italiaanse automobielen. Dat soort uitspraken vond het Utrechts Nieuwsblad te ver gaan.
 • Gelijk heeft ie, want wie wil er nou een ziektekostenverzekering?
  President Bush geeft de voorkeur aan een nationaal plan om heel Amerika in 2007 aan breedband internet te hebben. Boeiende materie voor de tientallen miljoenen Amerikanen die nog niet eens een ziektekostenverzekering hebben, laat staan een pc. Jammer, nu missen ze de kans om razendsnel online alle offertes te zien van zorgverzekeraars die ze niet kunnen betalen.
 • Conflict tussen congresbezoekers: 'Mac verstoort Windows wifi'
  Er dreigt oorlog, ja oorlog, in de wondere wereld der congresgangers, al tijden bekend als ruig volk tussen de theepauze en de naborrel. 'The proliferation of Macs has become perhaps the biggest problem at events' zegt een bezorgde venture capitalist die vast nog niet geswitched is. De oplossing is duidelijk: 'The Sharing Suppressor identifies Powerbooks who are sharing networks and bluejacks to bombard them with messages until they stop polluting the commons.' Vervang in die zin eens The Sharing Suppressor door the President; Powerbooks door Al Qaeda; messages door daisy cutters en het lijkt wel een strijdplan om Osama uit de grotten van Tora Bora te roken.
 • 2:24 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (25)


  « 25 maart 2004 29 maart 2004 »