Coachella 2012

 

 

donderdag 30 september 2004

RT11 waarschuwt Balkenende

Het is oorlog in televisieland. RTL tegen Endemol en Balkenende versus RT11. Want nadat de Volkskrant met het nieuws kwam dat de premier format roof pleegt, nota bene van de integere Normen & Waarden show, of all formats, slaat RT11 keihard terug. Huisadvocaat Prem Radhakishun zegt het kort maar krachtig: don't go there Balkenende!

11:05 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (267)


woensdag 29 september 2004

September in zeven conclusies

Na net als in mei door omstandigheden, met name teveel werk, bijna een maand niet te hebben kunnen loggen dan maar even september doornemen in zeven conclusies op media- en technologiegebied:

Lees verder...

6:20 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (132)


woensdag 1 september 2004

'Olympische Spelen leuk opwarmertje voor de Quote Challenge'

1 Gulf presentatie 024.jpg Zo'n tekst en een foto als hiernaast van een sponsor die deelnemers aan Europa's meest bizarre puzzelrit gratis laat tanken, maken de Quote Challenge tot een memorabel evenement. Telkens als een boerse proleet over de schreef dreigt te gaan, gebeurt er iets waardoor zelfs de grootste cynicus in de lach schiet. Twee Hagenaars die uitgedost als team Miami Vice (inclusief verblindende pasteltinten) consequent een week lang met (lege) holsters door Europa's mooiste steden paraderen. Of een organisator die zijn Bentley steevast liefdevol aanduidt als 'Billy'.

Vooral nu nadrukkelijk afstand is genomen van het straatracen en er geen prijzen zijn voor de snelste deelnemers, kan het Glamourlandgehalte naar ongekende hoogte stijgen. Centraal staat de dresscode die elk team kiest en de teamprestatie tijdens het exclusieve avond- en nachtprogramma onder regie van chef de soiree Koen van Trojen. Een chef de soiree, kom daar maar eens voor in de Champions League of bij de Embassy.

The Quote Challenge 2004 voert langs acht landen, waaronder veel nieuwe
Europese lidstaten. Organisator Sjoerd van Stokkum: 'Het leek ons van belang de gezelligheid van het grootkapitalisme te delen met onze nieuwe Europese broeders. Die Olympische Spelen waren best een leuk opwarmertje, maar deze mensen smachten naar een autosportevenement op niveau.'

Disclaimer: de maker van dit Kladblog produceert ook dit jaar weer de website van The Quote Challenge. Dit jaar is er voor het eerst ook een Engelstalige site, op www.thequotechallenge.com.

6:11 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (188)


« augustus 2004 oktober 2004 »