Coachella 2012

 

 

maandag 8 november 2004

De New York Times, culturele harmonie en Theo van Gogh

The New York Times wijt de moord op Theo van Gogh aan het ontbreken van een plan 'voor een geleidelijke overgang naar een meer diverse samenleving.' Nederlandse politieke leiders moeten volgens de New York Times manieren vinden 'om het geweld te stoppen, zonder het moeilijker te maken om culturele harmonie te bereiken.'

Dat maakt erg benieuwd naar de 'cultureel harmonieuze oplossing' die de New York Times heeft, uiteraard passend binnen 'een uitgewerkt plan voor een geleidelijke overgang naar een diverse samenleving', waarmee de aanslagen op het World Trade Center op 11 september hadden kunnen worden voorkomen.

Lees verder...

5:19 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (160)


maandag 8 november 2004

De fora en borrels zijn terug

nextstage.gif Het drukbezochte jaarlijkse IPAN-congres was de aftrap voor het congres-seizoen, dat dit najaar in de internettak met hernieuwd elan lijkt te zijn begonnen. De vraag is of het daadwerkelijk beter gaat in de branche, of dat er gewoon zoveel congresorganisaties op de fles zijn gegaan dat er nu weer een gat in de markt is. Voor congressen, welteverstaan.
Outlook2005b.jpg
Het dit jaar gestarte en snel groeiende Next Stage, een ontmoetingsplek voor ondernemers, financiers, partners en potentiele medewerkers, heeft a.s. woensdag weer een bijeenkomst met de gevreesde en dus populaire elevator pitches. Ook komt Eric Smit uitleggen in hoeverre hij feiten met fictie verwarde in zijn boek de Broncode. Voor de bijeenkomst geeft ondergetekende een korte presentatietraining aan ondernemers en managers. De training is gratis voor deelnemers van Next Stage, aanmelden kan via info@nextstage.nl. Niet op de training komen en toch onnavolgbaar slecht presenteren zal door de juryvoorzitter (toevallig ook ondergetekende) bruut worden bestraft.

Het herrezen Emerce heeft een aardig programma in elkaar gedraaid voor een congres op 25 november dat heel gedurfd Outlook 2005 is genoemd. Het is ondanks die naam hopen op een stabiel congres, dat snel opstart en geen nodeloze zijsporen en vertakkingen kent. Het voorprogramma gaat over weblogs.

2:55 uur | rubriek: Economie | Reactie(s) (124)


« 7 november 2004 12 november 2004 »