Coachella 2012

 

 

maandag 22 november 2004

Ultiem gebruik van internet

Twee weken geleden liep feestorganisator Koen van Trojen de marathon van New York om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. Vooraf had Koen veel mensen, vooral bekenden maar ook onbekenden, via internet (vrienden via mail en de paar aardbewoners die Koen niet kent via zijn site) weten te bereiken, met een onvoorstelbaar resultaat: zaterdagavond schonk hij in Cineac liefst 50.000 Euro die hij had ingezameld aan het KWF! Omdat een dergelijk bedrag door een individu zelden of nooit wordt ingezameld, mocht Koen van het KWF een specifiek project kiezen om te ondersteunen.

Koen, die aan het hele avontuur was begonnen omdat hij een goede vriend aan leukemie had verloren, koos voor een project van de Erasmus universiteit dat ten doel heeft om de overlevingskans van babies met leukemie te verhogen. Dat lag rond de twintig procent en door onderzoek zoals Koen's actie mogelijk maakt, hoopt het KWF het percentage babies dat leukemie overleeft binnen 15 jaar boven de 90%, richting de 100% te krijgen.

Kortom, dit soort acties maken echt een verschil. Steun Koen en het KWF ook in de strijd tegen leukemie, alle beetjes helpen:

GIROREKENING: 12817
o.v.v.: Marathon Koen van Trojen
T.g.v.: KWF KANKERBESTRIJDING te AMSTERDAM

Koen weet het nog niet, maar het aanwezige publiek in Cineac is van zins om volgend jaar zijn deelname aan de Ironman Triathlon te sponsoren. Dat moet dan 150.000 Euro opleveren...

1:14 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (105)


« 16 november 2004 7 december 2004 »