Coachella 2012

 

 

vrijdag 13 mei 2005

Internet business is pure rock'n roll

'Je zit naast twee zussen', glimlachte de steward bij het inchecken. En
daar was geen woord van gelogen: in een vol vliegtuig smaak ik als enige
het genoegen de reis naar New York te mogen maken naast twee Jehova
getuigen. De zusjes delen met mij hun tijdschrift de Wachttoren en ik laat
ze zodirect meekijken met de nieuwe dvd van de Quote Challenge 2004. Deze
gezelligheid maakt de twee uur vertraging al bijna goed.

8219SnapperMsg4BCD84C8BEAA5C341.jpg

15:30 uur | rubriek: Moblog | Reactie(s) (69)


vrijdag 13 mei 2005

Tip: bijeenkomst Next Stage op dinsdag 17 mei

logonextstage.gif Aanstaande dinsdag 17 mei vindt er wederom een netwerkborrel plaats van Next Stage, het platform waar ondernemers zichzelf voorstellen aan financiers, branchegenoten en potentiele partners en medewerkers. Jort Kelder leidt dit keer de elevator pitch competitie waarbij ondernemers zich in 90 seconden presenteren. De winnaar verschijnt in Quote, op Business News Radio en krijgt begeleiding door de sponsors ter waarde van 3.000 Euro. Indien het op prijs wordt gesteld zal ik vaker melding maken van bijeenkomsten waarbij ik ben betrokken en die ik relevant acht voor de bezoekers van dit weblog. Next Stage is een sympathiek non profit initiatief waar imiddels al vele ondernemers financiering hebben gevonden, vandaar dat ik er onbezoldigd lid ben van de raad van advies, net zoals bij de IPAN en The Other Network. (En ja, als adviseur bij Quote Media, ID&T en de OV-Chipkaart komen er ook geregeld aardige dingen langs maar ik heb geen gratis startplaatsen voor de Quote Challenge, geen gratis OV Chipkaarten en al helemaal geen kaarten voor ID&T's Sensation White. Er worden nog wel audities gehouden...)

5:07 uur | rubriek: Technologie | Reactie(s) (407)


Met Cohen en Co. naar de E3

E3-1.jpg Een van de redenen waarom mijn postings de laatste tijd schaars waren en midden in de nacht verschenen, was de voorbereiding op de handelsmissie van de Amsterdamse regio naar Los Angeles en San Francisco. Doel van het bezoek is Amsterdam onder de aandacht te brengen als aantrekkelijke Europese stad op het gebied van nieuwe media en ICT. En hopelijk steken we er ook nog wat van op. Er staat o.a. een seminar gepland waarvoor vertegenwoordigers uit de nieuwe media-sector in LA zijn uitgenodigd, maar naast de opening van de Supperclub San Francisco door de burgemeesters Cohen en Newsom is het bezoek aan de E3 op voorhand het hoogtepunt van de reis. En in San Francisco zal Mena Trott van Six Apart aan het bonte gezelschap (politici, ambtenaren, universitaire afgezanten en ondernemers) uitleggen waarom de burgemeesters Cohen en Jorritsma eigenlijk niet zonder weblog kunnen. Afhankelijk van de kwaliteit van het avondprogramma zal dit weblog ongeregeld verslag doen van de reis, als voorloper op een persoonlijk reisverlag dat in het FD zal verschijnen. Maar eerst een weekend cultuur.

3:46 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (66)


Nieuw moblog op dit Kladblog

sphone_600_overview_pp01_lg.jpg De vorige posting was de eerste in een nieuwe categorie op dit blog, de categorie moblog. Die term doet vooral aan mafia denken, maar op dit weblog is het bedoeld om soms, veelal onderweg, een korte gedachte of hersenspinsel in cyberspace los te laten vergezeld van een foto. Teveel van mijn leven speelt zich af in dorre vergaderkamertjes, en omdat ik met een baggercamera in de Treo werk en sowieso niet kan fotograferen, zal het visueel weinig genieten worden. Kortom, ik heb eigenlijk helemaal geen idee wat het wordt met dat moblog, maar dat had ik met dit weblog sowieso niet en dat gebrek aan visie blijkt uitstekend te werken.

3:41 uur | rubriek: Moblog | Reactie(s) (49)


Wakkere studenten

Kort maar hopelijk krachtig gastcollege op de Hogeschool van Amsterdam
gegeven. Een zaal vol studenten om 8:30 uur, op de UvA in mijn tijd was het science fiction geweest. Hopelijk blijken deze studenten later in de praktijk net zo wakker als deze morgen.

8210SnapperMsg4BCD84C8BEA9B18F1.jpg

3:22 uur | rubriek: Moblog | Reactie(s) (62)


« 6 mei 2005 18 mei 2005 »