Coachella 2012

 

 

vrijdag 3 juni 2005

Favoriete websites in het FD

bbhead10xb.gif In de weekendbijlage Persoonlijk van het FD mocht ik vandaag figureren in de rubriek 'de favoriete websites van'. Redacteur Hanno Bakkeren maakte een samenvatting van het email interview dat hij afnam maar wederom heeft het FD het artikel niet online gezet. De logica om een artikel dat 'de websites van' heet niet online te zetten snapt waarschijnlijk alleen de marketing manager van het FD. Ergens tussendoor maak ik ook de naam bekend van mijn webloguitgeverij: het wordt de Small Media Group (nog geen site). De totale tekst van het interview staat hier.

Lees verder...

18:13 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (437)


vrijdag 3 juni 2005

49ers video slechtste PR-actie sinds, eh, de Europese Grondwet

De ja-campagne rond de Europese Grondwet zal aan onze kant van de oceaan de communicatiewetenschap nieuw leven inblazen vanwege de historisch slechte communicatiecampagne. In Californie is intussen complete hysterie uitgebroken rond een (overigens bijzonder ongrappige) trainingsvideo die de San Francisco 49ers maakten om spelers te wijzen op hun verantwoordelijkheden. Van de burgemeester tot homoseksuelen, daklozen, minderheden, strippers en belastingbetalers, iedereen komt aan de beurt. Een uitleg van de rel staat hier en hier, de video (geknipt in acht Quicktime-delen) staat hier.

Prachtig hoe de 49ers site lafjes melding maakt van de rel terwijl de verantwoordelijke PR-man, die in de video de rol van burgemeester speelt, inmiddels is ontslagen. Wie was eigenlijk PR-man van de campagne voor de Europese Grondwet?

4:25 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (41)


« 2 juni 2005 8 juni 2005 »