Coachella 2012

 

 

maandag 24 juli 2006

Google helpt bij gratis seks terwijl de NVJ slaapt

Arjan Dasselaar is vandaag in topvorm. Eerst fileert hij de enquete van de Nederlandse Vereniging van Journalisten ( NVJ).

NVJ: Redacties voelen zich overvallen door de tactiek van hun uitgevers om af te rekenen op het aantal hits.

Dasselaar: Laten we die redelijke eis om afgerekend te worden op prestaties maar hernoemen tot 'tactiek', dat klinkt wat dreigender in deze oorlogstijd.

En zo gaat hij nog even verder, zeer lezenswaardig.

Waarschijnlijk is het door Dasselaar beschreven struisvogelgedrag van printredacties de verklaring waarom de NRC-site vandaag, maandag 24 juli 2006, op de sportpagina de volgende opvallende teksten publiceert:

- WK Voetbal 2006 (de NRC voelt de pols van de samenleving en zit werkelijk *bovenop* het nieuws.)
- 16 juni 2006 (Pardon? Het CMS hangt?)
- De Noor Thor Hushovd heeft vanmiddag de slotetappe in de Tour de France gewonnen (De Tour heeft blijkbaar vandaag nog een slotetappe gehad.)
- Els op Britse Open in slipstream Woods (Gisteravond won Woods hem nog ruim en werd Els derde, dus het kan raar lopen in de golfsport.)
- Weblog Torino. Lees de oude posts (Terwijl Nederlanders massaal voor verkoeling afreizen naar Turkije en Spanje, gedenkt de NRC de prestaties van onze bobsleeers op de Spelen.)

De NRC: voor al het nieuws van het afgelopen jaar, vandaag vers gepresenteerd, met een datum van een maandje terug.

Enfin, intussen veegt Google alle uitgevers wereldwijd van de mat met originele diensten waar mensen wel belangstelling voor hebben. Dasselaar vond een Ier die een handleiding schreef om geheel via Google-diensten gratis seks te vinden. Het lijkt eerder een online stalking handleiding, maar de grens tussen daten en stalken is online blijkbaar lastig te herkennen.

14:07 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (374)


« 21 juli 2006 31 juli 2006 »