Coachella 2012

 

 

maandag 14 augustus 2006

Ride for the Roses

De IPAN steunt een sympathiek initiatief van Heleen van Oord van DQ&A ter nagedachtenis van mijn veel te jong overleden collega en vriendin Anneloes Jenneskens.

De IPAN meldt:

Lees verder...

23:50 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (97)


dinsdag 8 augustus 2006

NS onbedoeld in actie voor weblogs

Vanmiddag belde Jeroen Mirck van Adformatie en Adfoblog voor mijn mening over een relletje dat ik had gemist. Communicatiemanager Joost Ravoo van de NS vraagt adverteerders om een boycot van Geen Stijl. Tevens pleit hij voor een gedragscode voor adverteerders. Ravoo belde persoonlijk de adverteerders van Geen Stijl met zijn verzoek tot een boycot.

Dit is natuurlijk uitstekend nieuws voor iedereen die iets met webloggen te maken heeft. De Volkskrant berichtte al over het onderwerp en Adformatie komt deze week met een artikel. Adverteren op weblogs, moet je dat doen, is de vraag die Ravoo al bellend en bloggend opwerpt. Unilever is ermee bezig, FBTO komt met een standpunt, Sony beraadt zich... Zoveel aandacht van adverteerders voor het onderwerp adverteren op weblogs had de internetgemeenschap zonder inmenging van Ravoo nooit weten te krijgen. Joost Ravoo verdient een lifetime achievement Bloggie.

23:28 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (85)


« juli 2006 september 2006 »