Coachella 2012

 

 

zaterdag 20 januari 2007

De Telegraaf online nog wakkerder dan De Pers

In vileine artikelen heeft de Telegraaf het vuur al geopend op Marcel Boekhoorn, de financier van de nieuwe gratis krant De Pers. Maar ook online is de krant van wakker Nederland klaar voor de strijd. Tik trefwoorden De Pers in bij Google en de eerste gesponsorde link meldt: 'Nieuwe Krant: De Pers. Lees er alles over in De Telegraaf! Nu 7 Weken voor slechts 2,50 p/w.'

Als er net zoveel aandacht zou worden gestopt in het maken van inhoudelijk boeiende kranten als in het marketingoffensief eromheen, zou de krantenmarkt misschien niet in zulk zwaar weer verkeren. Op dit moment zijn vooral de media geinteresseerd in de nieuwe krant, net zoals de belangstelling voor Talpa voornamelijk uit de hoek van mediaprofessionals kwam. De kijkers zijn nog altijd niet geboeid en het is voor de makers van De Pers te hopen dat hen het Talpa-effect bespaard zal blijven.

Overigens grappig dat ex-Telegraaf en ex-Geen Stijl redacteur Romke Spierdijk (Rombo) het weblog van De Pers maakt. Dat webloggen, dat wordt nog wat.

13:09 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (1)


« december 2006 februari 2007 »