Coachella 2012

 

 

vrijdag 23 maart 2007

Video: provinciale Staten-verkiezingen boeiender dan Dutch Bloggies

Het was niet makkelijk om een keuze te maken, maar de verkiezingen van de Provinciale Staten waren nog net spectaculairder dan de Dutch Bloggies.

Vroeger, toen Maurice de Hond en Vincent Evers internet net hadden uitgevonden, was de uitreiking van de Bloggies nog precies zoals internet ooit bedoeld moet zijn geweest: een paar nerds en zolderkamerscribenten kwamen op een zaterdag in Den Haag bij elkaar in een vergeten museum, iemand gooide de beamer om en nog tijdens de uitreiking vielen de prijzen al uit elkaar. Het evenement paste bij de status van het medium. Iedereen blij.

Lees verder...

1:00 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (79)


donderdag 1 maart 2007

Video: Jaap Favier (Forrester) over e-commerce 2.0

Net als je denkt dat je alles wel gehoord hebt over Web 2.0 komt Jaap Favier van onderzoeksbureau Forrester met e-commerce 2.0... Favier sprak eind vorig jaar op de Emerce update over internationale e-commerce. Zijn presentatie staat hier. Na afloop discussieerden we in de wandelgangen over wat ik een inhoudsloos containerbegrip vind, maar Favier toch inhoud wist te geven: e-commerce 2.0. Onder het motto beter laat dan nooit, alsnog de video...

Lees verder...

3:20 uur | rubriek: Video | Reactie(s) (79)


« februari 2007 april 2007 »