Coachella 2012

 

 

maandag 11 juni 2007

ABN AMRO *niet* in actie tegen Buro Renkema

De rede heeft gezegevierd bij De Bank.

Intussen heeft de actie van ABN Amro geleid tot zoveel publiciteit dat binnen anderhalve dag ruim 75.000 bezoekers meer dan normaal de gewraakte animatie bekeken. Intussen hebben echter tientallen mensen het filmpje van Buro Renkema op hun eigen site gezet en op sites als YouTube, waardoor het aantal mensen dat de animatie heeft gezien nu letterlijk ontelbaar is.

Uit de statistieken van Nu.nl blijkt dat het eerste bericht over de kwestie van zaterdagnacht het vijfde meest gelezen bericht van zondag 10 juni was. Nog meer dan de toch aansprekende kop 'Van Nistelrooy redt Real Madrid'. Sinds plaatsing is dat eerste artikel op Nu.nl ruim 125.000 keer bekeken. Morgen kunnen we zien hoe populair het tweede artikel ( ABN Amro ziet af van stappen tegen website) over deze kwestie op Nu.nl is gebleken.

Honderdduizenden mensen, zo niet miljoenen mensen inmiddels, zagen de items in het NOS Journaal, RTL Nieuws en RTL Z of lazen de artikelen ondermeer op de volgende sites:

Lees verder...

12:08 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (1111)


zondag 10 juni 2007

ABN AMRO in actie tegen Buro Renkema

ABN AMRO heeft de overnamestrijd allang geregeld, want er is tijd zat bij de bank om Buro Renkema te dreigen met een procedure vanwege dit filmpje.

Hoort Small Media Group eens iets van haar bank, is het een dreigbrief. Is dit nou die gorillamarketing waarover je zoveel hoort?

Zie ook:
Het Financieele Dagblad - ABN Amro: grievende animatie moet van site
De Pers - ABN Amro kan niet lachen om satirisch filmpje
Sargasso - ABN niet blij met Buro Renkema

10:55 uur | rubriek: | Reactie(s) (147)


« mei 2007 juli 2007 »