Coachella 2012

 

 

maandag 13 augustus 2007

Webb Alert: eindelijk een vodcast die het kijken waard is


Morgan Webb is hardcore gamer, voormalig webdesigner en al een paar jaar presentatrice van X-Play, Amerika's populairste en langst lopende tv-programma over videogames. En oh ja, ze is volgens de lezers van de Amerikaanse FHM ook een van de honderd meest sexy vrouwen.

Lees verder...

0:31 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (183)


dinsdag 7 augustus 2007

Dell koopt Arthur van Hoff's Zing

Na zijn werk bij Sun aan Java, de beursgang van Marimba en de verkoop van Strangeberry aan Tivo, is ook Zing Systems een succesvolle activiteit gebleken voor de Nederlandse oppertechneut Arthur van Hoff. Gisteren maakte Dell bekend dat het Zing koopt voor een nader te bepalen bedrag. De onderhandelingen zijn nog niet geheel afgerond.

Engadget en Gizmodo weten ook niet meer te melden en Om Malik wijst er nog even fijntjes op dat Dell een zeer slecht track record heeft op het gebied van consumentenelektronica.

Zing maakt muziekspelers voor o.a. Sandisk en Sirius, maar deze Zing-player van Pandora geeft de beste indicatie over de richting die Zing wil inslaan op het gebied van portable muziekspelers: satellietradio die je kunt downloaden, bewaren en doorgeven, gecombineerd met je eigen muziekbibliotheek, in combinatie met Wi-fi voor internettoegang naar alle internetmuziekstations.

Lees verder...

10:34 uur | rubriek: Technologie | Reactie(s) (343)


donderdag 2 augustus 2007

Het beste businessblog van Nederland: BBQ Facts

Eindelijk het metablog der Łberblogs waar ze het helemaal begrijpen: BBQ Facts. Deze jongens bloggen helemaal open kimono, out of the box, beyond de banner. Een paar bullets:

- Virals. Zonder virals geen virals, zeg ik altijd maar.

- Alexa. Er is namelijk niks betrouwbaarders dan een vaag Amerikaans systeem waarvan niemand precies weet hoe het werkt.

- Hoe flickr een e-buzz rondom haar marketingsegmentatie creŽerde.

- In een net gepresenteerd onderzoek door Scobble blijkt dat Google daar niet geschikt voor is. De conclusie is hard maar duidelijk: Twitter (beta) is beter dan Google (zie: Google). Ik kreeg persoonlijk een Twitter van Scobble (die wordt vereerd door zijn vaste schare "believers" (zie Sellaband)).

Dus: blog je veel over e-marketing, e-business, e-learning, Hyves, mash-ups en bovenal Web 2.0... is elk derde woord uit je mond Engelstalig, maar begrijpt geen Amerikaan welke monkey uit je sleeve komt als je hem IRL op een congres ambusht in het herentoilet en begint te hakkelen... en heb je nog nooit een winstgevend internetbedrijf geleid maar lopen je workshops lekker, dan kun je niet zonder BBQ Facts.

Want:

- Kennis is immers sleutel

23:10 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (129)


« juli 2007 september 2007 »