Coachella 2012

 

 

maandag 21 april 2008

Te gast bij Pitchtalk op Het Gesprek, weer veel over Hyves

Afgelopen week was ik opnieuw te gast bij Ronnie Overgoor in zijn programma Pitchtalk op Het Gesprek. Al kijkt er geen hond naar deze zender, ik vind het altijd leuk om met hem en een andere gast lekker relaxed los te mogen gaan over van alles en nog wat op internetgebied. De andere tafelgast, Igor Kluin van modern energiebedrijf Qurrent, had een zeer inspirerend verhaal over het zelf opwekken van energie.

Lees verder...

1:07 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (58)


dinsdag 8 april 2008

Ligt het succes van Hyves in de 'zooi' van gebruikers?

Ruben Timmerman maakte een uitstekende analyse van de verschillen in de gebruikersinterface van Hyves en Netlog. Een opvallende conclusie:

Netlog ziet er een stuk zakelijker uit, terwijl Hyves meer een vriendelijk zooitje is. Dit geeft natuurlijk wel een bepaalde charme aan de site. De vraag is dan ook of dat invloed heeft op de perceptie van gebruikers. Denk hierbij ook aan iets als misbruik van gegevens en commercialiteit. Hyves kan door het vriendelijke zooitje misschien een stuk meer vertrouwen wekken dan Netlog of Facebook.

Het is verfrissend om te zien dat er nog bloggers zulke uitgebreide analyses schrijven, waar zovelen blijven hangen in fantasieloos linkdumpen.

23:42 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (82)


« maart 2008 mei 2008 »