Coachella 2012

 

 

vrijdag 7 november 2008

Zonder internet was er geen president Obama


Ik heb me vaak afgevraagd wat voor president Colin Powell zou zijn geweest. Kijkend naar deze video bekruipt me weer het gevoel dat Amerika een uniek land is, omdat je dergelijke mensen zelden of nooit in andere landen ziet op het hoogste niveau. In Europa hebben we leiders als Brown, Sarkozy en Merkel. Niet verkeerd, maar toch van een ander intellectueel en emotioneel kaliber. Teveel technocraat en te weinig mensch.

Vier jaar geleden vond ik John Edwards de beste kandidaat. En al in februari 2007 sprak ik hier mijn voorkeur uit voor Barack Obama met een toen nog wrange kanttekening: "Zonder heel snel heel goed gevulde campagnekas maakt Obama geen schijn van kans tegen Hillary Clinton in de voorverkiezingen." Ik schreef dit in de overtuiging dat 'mijn' kandidaat volslagen kansloos was. Ik eindigde zelfs met "Koop zijn boeken en financier een betere wereld."

Lees verder...

2:58 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (25)


vrijdag 7 november 2008

500 Rijkste Nederlanders in Web 2.0 Mash Up

Dit is de goedkoopste en tegelijk de duurste mash up aller tijden: men neme de nieuwste Quote 500 en actualiseert die met de befaamde Stoxx-indices en er verschijnt een geactualiseerde rijkenlijst.

Lees verder...

2:34 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (127)


donderdag 6 november 2008

James Bond betere leider dan president Obama (VIDEO)

Na een jarenlange campagne die honderden miljoenen heeft gekost, na schier oneindige aandacht in de media en overdreven focus op het karakter en uiterlijk van de hoofdrolspelers, is het dan eindelijk zover: de nieuwe James Bond is uit. In Amerika was er tegelijkertijd een politiek dingetje en dat roept de vraag op: wie is de betere leider, James Bond of president Obama?

Lees verder...

1:06 uur | rubriek: Economie | Reactie(s) (139)


CNN brengt Star Trek in de verkiezingen

CNN kreeg de halve planeet dit jaar gillend gek met de eindeloos herhaalde pompeuze slagzin 'from the best political team in television'. Net toen SBS Shownieuws met Patty en Geer minder ergerlijk leek, sloeg CNN op de verkiezingsavond terug met een fenomenale journalistieke prestatie: een hologram.

Lees verder...

0:59 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (0)


« oktober 2008 december 2008 »