Coachella 2012

 

 

maandag 2 februari 2004

Het rapport van Bush of de borst van Janet

Zelfs in een verkiezingsjaar lijkt het aannemelijk dat de ontluikende borst van Janet Jackson tijdens haar optreden in de pauze van de Superbowl meer aandacht zal krijgen in de Amerikaanse media, dan het mogelijk onafhankelijke onderzoek naar de Amerikaanse inlichtingendiensten met goedkeuring van president Bush. Justin Timberlake ontdeed Jackson aan het eind van hun duet vakkundig van (een deel van) haar beha. CBS kwam nog tijdens de wedstrijd met een excuus, dat concurrent Fox uiteraard breed uitmeette. Terwijl e.e.a. toch duidelijk gepland was. Jackson leek na haar optreden overigens een stuk minder blij. Er liep ook nog een streaker rond, die door de Amerikaanse camera's niet in beeld werd gebracht 'om dit soort gedrag niet aan te moedigen,' aldus de verder uitstekende commentator van RTL5. Tussen het strippen door werd er ook nog tijd gevonden voor de sport en in een fenomenale wedstrijd wonnen de New England Patriots nipt van de Carolina Panthers.

Update 3 februari: Janet en Justin vestigen nieuw record voor Tivo

5:08 uur | rubriek: Media | Reactie(s) (60)


maandag 2 februari 2004

Links van de dag - 2 februari

terry.jpg

 • Favoriet voor de Superbowl
  Half Amerika wacht tijdens de Superbowl op het optreden van Reebok's Terry Tate, office linebacker. Tate is geen footballer, maar hoofdrolspeler in de campagne van Reebok waarvan tijdens de wedstrijd een nieuwe spot wordt verwacht. Geen idee of Reebok door de campagne meer schoenen en sportkleding verkoopt, maar de campagne is online in elk geval een groot succes.
 • Waarom gebruiken de krantensites weblogs niet op een goede manier?
  Jeff Jarvis legt het nog een keer uit: "wouldn't it be wonderful if The (New York) Times started a weblog with the sole mission of pointing to great reporting and big stories in all its competitors around the world (even including a few online competitors)? The Times edits the world for us. That's what weblogs do." En wat professionele mediabedrijven behoren te doen.
 • Eerste uitstekende Atom-toepassing: iPhoto en Typepad
  Foto's bewerken in iPhoto en online zetten bij Typepad. In een woord: fantastisch. Voor eerdere artikelen op dit kladblog over Atom: klik hier.
 • 100 miljoen Euro boete voor Microsoft?
  Volgens het Duitse tijdschrift Focus zou EU-commissaris Mario Monti overwegen om Microsoft een boete op te leggen van 100 miljoen Euro. Daar zouden ze bij Microsoft vriendelijk om glimlachen, met bijna 53 miljard dollar op de bank. Dit door Netscape aangedragen bewijsstuk van 'predatory behavior' door Microsoft in Europa (pdf) is gedateerd door het gebruik van een fax. En doordat de door Microsoft aan Planet Internet aangeboden marketingcampagne ter waarde van 1 miljoen gulden toen 400.000 dollar waard was...
 • 0:29 uur | rubriek: Van alles | Reactie(s) (456)


  « 31 januari 2004 3 februari 2004 »