Coachella 2012

 

 

maandag 16 februari 2004

Links van de dag - 16 februari

  • Nieuwe hype onder financiers: social networking
    Bijna geen enkel social networking bedrijf maakt omzet, laat staan winst. Maar de venture capitalists staan weer in de rij onder het motto 'als het misgaat, ga ik tenminste niet als enige het schip in.' Dit interview is een aardige introductie tot social networking bedrijven.
  • De Yahoo die Google moet omleggen
    Jeff Weiner is de zoekchef bij Yahoo, opvallend genoeg geen techneut maar een MBA-er, door CEO Terry Semel meegenomen van Warner Brothers. Aan hem de taak de supernerds van Google te onttronen met een nieuwe zoekdienst van Yahoo.
  • "Als 10 procent daarvan het combinatie-abonnement neemt, dan zijn we al een heel eind."
    Een moedig initiatief van de Volkskrant, maar 40.000 tot 50.000 betalende abonnees voor een PDF-versie door de week en een papieren krant op zaterdag, is een illusie.
  • If it ain't broke, don't fix it?
    Het innovatie-dilemma uitgelegd door Jason Kottke. Lezenswaardige kost voor de directie bij de Volkskrant.
  • Het grote RSS vs. Atom-debat
    De grote stammenstrijd in weblogland helder toegelicht, waarbij in de reacties onder het artikel zoals al eerder in dit artikel van CNET ook de menselijke factoren (jaloezie en afgunst onder de ontwikkelaars) zichtbaar worden. Het Atom-RSS debat is belangrijk omdat binnen twee jaar alle serieuze informatievoorziening op internet via dergelijke syndicatievormen zal geschieden. [Voor eerdere postings over Atom op dit blog, klik hier.]
  • maandag 16 februari 2004 - 1:57 uur | rubriek: Van alles


    « 

    Photoshopwedstrijd Disney-overname op Fark   Links van de dag: DEMO 2004 - 17 februari

     »


    Reageer




    Gegevens bewaren?